Contribuții ale absolvenților

DEVENIȚI PARTENERII NOȘTRI!

Puteți contribui la dezvoltarea Universității Transilvania din Brașov. O puteți face prin acțiuni de mentorat sau prin participarea la cursuri/seminarii în calitate de lector invitat. Putem dezvolta împreuna proiecte comune de cercetare științifică. Puteți contribui la dezvoltarea Universității, la creșterea importanței ei în rândul universităților din România și la nivel internațional. Împreună putem crește competitivitatea absolvenților noștri, putem schimba în sens pozitiv caracteristicile pieței muncii la nivel regional și național.

Implicare în activitatea cu studenții

Atunci când eram studenți, cu toții ne întrebam ce se va întampla după momentul absolvirii. Actualii absolvenți au ocazia să se implice într-o mai bună formare și o mai bună integrare pe piața muncii a studenților Universității Transilvania din Brașov.

 Citește mai mult

 

Cooperare în cercetare

Universitatea Transilvania din Brașov dispune de o bază materială specifică de cercetare și de cercetători/cadre didactice preocupate de cercetare în diferite domenii. Suntem deschiși colaborărilor cu firme și organizații care să îi implice pe studenții și absolvenții noștri. 

 Citește mai mult

Donații

Absolvenții Universității Transilvania din Brașov au constituit fundația "Alma Mater Brasovensis", având ca obiectiv principal menținerea legăturii cu absolvenții săi. Suportul tău este foarte important pentru noi​.

 Citește mai mult