Clubul seniorilor

Universitatea Transilvania din Brasov a organizat o întâlnire cu profesorii săi retrași din activitate. Evenimentul a avut ca principal scop constituirea Clubului seniorilor și a constituit un prilej pentru aceștia de a se întâlni cu conducerea Universității.

Detalii
Punctul INFO ALUMNI

Incepând cu data de 01.11.2016, în cladirea Rectoratului funcționează un punct special destinat colectării de date cu privire la traseul ocupațional al absolvenților Universității Transilvania din Brașov.

Detalii
ALUMNI Days 2019

În perioada 07-08.11.2019 a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului ALUMNI Days. Timp de 2 zile, studenții noștri au avut ocazia să întâlnească peste 40 de absolvenți de succes ai Universității Transilvania din Brașov în cadrul unor activități desfășurate atât la nivel de facultăți , cât și în Aula Magna.

Detalii
ALUMNI Days

În zilele de 15 și 16 mai 2018, Universitatea Transilvania va organiza evenimentul ALUMNI Days. Timp de doua zile, vor avea loc întâlniri între absolvenții de succes ai Universității și studenți.

Detalii
Newsletter ALUMNI Days

Evenimentul ALUMNI Days 2019 organizat de universitatea noastră, a adus împreună absolvenți cu cariere de scucces și studenți dornici să învețe din experiența celor care au finalizat studiile cu câteva generații în urmă. Citește mai multe despre cum au decurs întalnirile la fiecare facultate.   

Detalii