ALUMNI Days 2023

Organizat în cadrul evenimentelor determinate de împlinirea a 75 de ani de existență a Universității Transilvania din Brașov, ALUMNI Days 2023 vă invită joi, 26 octombrie, la o serie de întâlniri cu absolvenți ai diferitelor specializări și programe de studiu din universitate.

Pentru studenții de acum, dar și pentru întreaga comunitate brașoveană, este o onoare să descoperim oportunitățile create de acest eveniment.

Detalii
ALUMNI Days 2022

În perioada 23 - 27 mai 2022, Universitatea Transilvania din Brașov organizează evenimentul ALUMNI Days, după o pauză de doi ani, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Timp de o săptămână, vor avea loc întâlniri la nivel de facultăți între absolvenții de succes ai Universității și studenți. Scopul acestor evenimente este de a întări legătura între absolvenți și Universitate, dar și între absolvenți și studenții actuali.

Detalii
Clubul seniorilor

Universitatea Transilvania din Brasov organizează periodic întâlniri cu profesorii săi retrași din activitate. Evenimentele sunt repere în agenda Clubului seniorilor și constituie, de fiecare dată, un  prilej pentru aceștia de a se întâlni și cu conducerea Universității.

Cu aceste ocazii, ALUMNI seniori ai UniTBv devin un liant între comunitatea academică și seniorii brașoveni.

Detalii
ALUMNI Days

În zilele de 15 și 16 mai 2018, Universitatea Transilvania va organiza evenimentul ALUMNI Days. Timp de doua zile, vor avea loc întâlniri între absolvenții de succes ai Universității și studenți.

Detalii
ALUMNI_INSERT - proiect „Fii in centru!”

ALUMNI_INSERT este un proiect ce își propune îmbunătățirea relației Universității Transilvania din Brașov cu absolvenții săi și optimizarea procesului de apreciere a inserției profesionale a absolvenților prin digitalizarea activităților specifice.

Sentimentul de apartenență la comunitatea universității nu trebuie să se oprească în ziua absolvirii. Rețelele ALUMNI sunt surse prețioase de informații, cu rezultate concrete pentru membrii săi, mulți absolvenți putând să își găsească primul job prin intermediul unui absolvent al aceleiași universități. În plus, rețelele ALUMNI pot contribui semnificativ la creșterea calității procesului didactic.

Detalii
Punctul INFO ALUMNI

Incepând cu data de 01.11.2016, în cladirea Rectoratului funcționează un punct special destinat colectării de date cu privire la traseul ocupațional al absolvenților Universității Transilvania din Brașov.

Detalii
ALUMNI Days 2019

În perioada 07-08.11.2019 a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului ALUMNI Days. Timp de 2 zile, studenții noștri au avut ocazia să întâlnească peste 40 de absolvenți de succes ai Universității Transilvania din Brașov în cadrul unor activități desfășurate atât la nivel de facultăți, cât și în Aula Magna.

Detalii
Newsletter ALUMNI Days

Evenimentul ALUMNI Days 2019 organizat de universitatea noastră, a adus împreună absolvenți cu cariere de scucces și studenți dornici să învețe din experiența celor care au finalizat studiile cu câteva generații în urmă. Citește mai multe despre cum au decurs întalnirile la fiecare facultate.   

Detalii