06. Podcasturi

În proiectul ALUMNI_INSERT a fost realizat conținut de tip podcast, conceput sub formă de emisiune radio cu zece episoade de aproximativ o oră fiecare, în care au fost invitați ALUMNI ai Universității Transilvania din Brașov, din diferite promoții. Temele abordate au avut legătură cu parcursul profesional al acestora, cu obstacolele peste care au trecut sau cu instrumentele profesionale pe care le folosesc în prezent.

Relativ nou în România, dar tot mai des utilizat, podcastul este un tip de conținut audio, dar și video, difuzat în special prin Internet. Conform Digital News Report 2020, numărul ascultătorilor de podcasturi a crescut semnificativ în perioada 2020-2021. Principalul avantaj al acestui tip de conținut este că podcasturile oferă o analiză în profunzime și o înțelegere mai bună a subiectelor decât alte tipuri de media.

Formatul ales pentru fiecare podcast a fost unul de tip interviu cu un moderator și unul sau mai mulți invitați. Fiecare episod a fost preînregistrat și publicat ca video pe canalul Youtube al UniTBv și pe pagina web a proiectului, astfel încât să poată fi accesat și ascultat oricând, pe diferite dispozitive (desktop, smartphone). De asemenea, pe pagina de Facebook a universității au fost publicate informații privind podcasturile realizate.

podcast 1 CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚŢII #1 │ SAVU CODRUȚ NICOLAE. DE LA UN VIITOR SPORTIV LA UN AVOCAT DE SUCCES

podcast 2 CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚŢII #2 │ SANDU GABRIEL. CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE EXPERIENȚA CÂND TE ANGAJEZI?

podcast 3CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #3 │ DUMITRAȘCU DANIELA IOANA. ESTE JOBUL O CONDIȚIE PENTRU A FI FERICIT?

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #4

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #5

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #6

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #7

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #8

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #9

CONEXIUNI ÎNTRE GENERAȚII #10